anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Kings Of Leon ve kısa notlar...



“2005'teki 'Aha Shake Heartbreak' hadisesi fazla geride kaldı.” diyenlere müjde! Ailemizin sevgili üyesi KOL geri döndü(dönecek-3 Nisan).

Baterist Nathan Followill, 'bu albümde yeni şeyler denemekten korkmadık. sanırım bu albümü diğerlerinden ayıran buydu. korkmadık. her bir şarkı içimizde olan fakat orada olduğunu bilmediğimiz bir şeyleri ortaya çıkardı, böylece sonraki her bir parçada da daha çok cesaretlendik.' beyanatını verirken, esas oğlan Caleb Followill de 'limitlerimizi geride bıraktık. stüdyoya, bu parçaları bir adım ileri götürmek için ne gerekiyorsa yapalım zihniyetiyle, taze kafayla girdik. çünkü içimizde çok fazla müzik ve gidebileceğimiz pek çok farklı yer var.' şeklinde saçma sapan konuşmaktan kendini alamamış gözüküyor.
5 dk'yı geçen ilk parçaları “Knocked Up”ın veya ninni formatlı “The Runner” ın yanı sıra, “Black Thumbnail”, “McFearless”, “Ragoo”, “Charmer” gibi - artık 3 Nisan'a ya da albüm nete düşene kadar - adından yola çıkarak neler hayal edebileceğinizin size kalmış olduğu parçalar mevcut.

Az laf, çok iş diyenlere:
Yeni albüm Because Of The Times”dan ilk izlenimler, stüdyo fotoları ile KOL ruhuna kaptırmak ve ilk single 'On Call'u dinlemek, kısacası elinizi KOL'unuzu az da olsa oynatarak hepsine ulaşmak için:

KOL MySpace
Because Of The Times hakkında
Her seferinde değiştiklerini söylüyorlar. 2003 tarihli 'Youth and Young Manhood' albümünden bu yana 'Old and Old Manhood' denecek kadar olmasa da çok şey değişti ama benim değişimden asıl ümidim ve kafayı taktığım nokta, 'çünkü içimizde çok fazla müzik ve gidebileceğimiz pek çok farklı yer var' oldu.

videomsu not:

(bu durumda resimli müzik tabiri de uygun kaçıyor)

'On Call':

(youtube'da bu parçanın iki de konser versiyonu vardı ama birinin sesi, diğerinin de görüntüsü bozuktu. şaka gibi!)

Posted by !emona!d 02:18

3 Comments:

  1. ________ said...
    oley lan kol are backkk

    myspaceten de yeni şarkılar dinnenio :)))

    ay hart nathan ayrıca :D
    Unknown said...
    Bu yorum yazar tarafından silindi.
    Unknown said...
    güsl güsl :)

Post a Comment