anasayfa | blog hakkında | yazarlar



The Long Blondes ve Ötesi Hakkında..

Lead singer'ı hatun olan grupların kaderidir terkedilmek. No Doubt, Black Eyed Peas, Moloko ilk aklıma gelenler. Hoş, Moloko örneğinde durum biraz farklı ama ne fark eder ki?

Dün Dorian'ın elinden yazılmış The Long Blondes'un we are calling it a day post'u herşeye rağmen biraz saçma gelmişti bana. Dorian şüphesiz ki LB'un Aurelio'su olsa da rahatsızlığının gruba bu kadar etki edeceğini düşünmemiştim. Derken puzzleın eksik parçalarından biri ve belki de en önemlisi bu gün NME'de çıktı karşıma.

"I'm writing a lot of lyrics and I'm trying to write music on my own, which is something I've never done before. It's very early days though; I mean, The Long Blondes have only just split up."

Tabii bu demek değil ki Kate yer arıyodu bırakmak için vesaire, hatta bardağın dolu tarafından bakmak gerekirse en azından onu etrafta görücek olmak bile teselli benim için (evet ulan, aşığım!).. Zaten en başından 3 çift ile kurulu (Tur menerjerleri ve Kate; Dorian ve snythçi; davullar ve basçının her biri birer çift olmak üzere) bir grubun ömrü zaten başından belliydi ama biraz erken olmadı mı?

Posted by Sarp* 02:09

0 Comments:

Post a Comment