anasayfa | blog hakkında | yazarlar



THOU SHALT ALWAYS LURK YO

das wanderlust

das wanderlust'ı biyerlerde dartz! arayan birine tavsiye edilirken buldum. dartz!tan 25 kat daha iyiler deniliyordu. aslına bakarsan dartz! aralarında pek bir benzerlik yok ama as wanderlust en az dartz! kadar eğlenceli. Şu resimdeki kolejkid tipindeki insanlar aslında deliçılgınenerjik grrrl-punk yapıyolar. O kız bağırıyo evet. hem de çok. Elektro ve
cırtlaklık. Aslında elektro ve cırtlaklık nasıl bir ikilidir diye düşünürken benim yüzüm buruşuyo ama das wanderlust'u harika buluyorum. Long Blondes'dan daha bratmobile, ramonestan daha x-ray spex. ASLINA BAKARSANIZ ELEKTRO LAFINI UNUTUN ONU SADECE SYNTH VE ANLAMADIĞIM DAHA BİSÜRÜ ELEKTİRİKLİ ENSTRÜMANI KULLANDIKLARI İÇİN SÖYLEDİM.

thou shalt always steal
red sauce brown sauce
It will never be yours
I wish i was a robot

apples
sherlock holmes is better than you



cajun dance party
aslında cajun dance party'i 7-8 ay önce blog'a tanıtmak istemiştim ama HIRT ve lostgardens'a ön etap olarak dinletip "evet ne düşünüyosunuz harikaötesimanyakiyi deil mi?!" diye sorduğumda "ıh,cure'un ilk dönemleri gibi, güzel ve naif pop, ama ilginç değil pek" gibi cümleleriyle yazmaktan vazgeçirmişlerdi. Zaten onlara dinlettiğim şarkıların çoğu şu an myspacelerinde dinleyeceğiniz bir plak şirketine imza attıktan sonra yaptıkları kayıtlarla pek alakası yok çünkü onlar eski eski demolardı.
bu formal girişin ardından, cajun dancenmenin çoktan yakasına yapışmış ve çoktan insanların nefret ettiği bir grup olması ve 17lik bir veletin benYeniBorrellıam şeklinde şarkı söylemesi kimsenin umrunda olmadığı için 2006 ekimmiş gibi davranıyorum ve cajun dance party sadece myspacete bilinen hype'a dalmamış bir gurup olarak ele alırsak, melodik ve güzel sözler yazmaları ayrıca the next untouchables gibi harika mı harika bir şarkı yapmış olmaları cajun dance party'i sevmek için yeterli nedenler. los campesinos!'la beraber 2007'de pop adına çıkmış en eğlenceli şeylerden biri olacaklar.

Posted by ________ 20:50

0 Comments:

Post a Comment