anasayfa | blog hakkında | yazarlar



The Rumble Strips

2005 çıkışlı, fakat yükselişi yeni yeni yakalayabilen, son zamanların en eğlenceli gruplarından Brit grup The Rumble Strips'i Sağır Sultan bile duydu, sevdi. Sıra duymayanlarda....
Bir su bardağı Mystery Jets, bir çay kaşığı The Futureheads, bir tutam Beirut... Üzerine The Cribs vokalini(Art Brut'ten hafif bile olsa bir Eddie Argos aksanıyla tabii ki de) boca edin... ve karşınızda kendi müziklerini 'Soul/ Regional Mexican/Powerpop'(???) şeklinde tanımlayan topluluktan, özellikle dinlemeniz gereken 'Alarm Clock':
(beep beep beep, get on your feet!)


The Rumble Strips - Motorcycle

The Rumble Strips - Running Away

Daha fazlası: The Rumble Strips MySpace

Posted by !emona!d 22:26

11 Comments:

  1. RaceDoctor said...
    Önceleri duymuşluğum olsa da dinleme şansı bulamadığım bir gruptu. Eğlenceli bir grup olduğu kesin. Sanki Oasis ile Gogol Bordello'nun karışımına biraz Kaiser Chiefs eklenmiş gibi :)
    Adsız said...
    evet. müthiş bi karışım yapmışsın racedoctor, nme ye yollasam para yapar mı?
    RaceDoctor said...
    Bu yorum yazar tarafından silindi.
    RaceDoctor said...
    The Cure müziğinin az değişik ve az moderni "devrimsel" olarak lanse ediliyorsa neden olmasın. Zaten the uk denen yer "the" lı grup manyaklığında süper ve işe yaramaz grupları birbirine karıştırmış durumda. Bkn: Ramones'un ucuz bir kopyası olan ve insanlara "o biçim" sunulan The Libertines..
    Adsız said...
    get your ears checked yahu, çok ayıp libs e ulu orta ucuz bi kopya demek falan.
    Sarp* said...
    doktor bey neler diyosunuz :O sizin kıçınızı keserler öle olur olmadık gruplar hakkında ileri geri konuşursanız :O
    !emona!d said...
    o biçim insandan saygılar....
    RaceDoctor said...
    Bu yorum yazar tarafından silindi.
    RaceDoctor said...
    Bir indie komününde edilesi son laflardandır The Libertines'a negatif eleştiri, değil mi ama? Bir de üzerine "kulaklarını bir ellet de gel" hatta "keseriz efenim kıçınızı" formatında reaksyonlar. Güldüm akşam akşam, "helal lan" dedim, "meymenetsizliğin arkasına geçin de mallığınız belli olmaz nasılsa" diye de bitirdim.

    Yavrularım The Libertines'a kötü diyen oldu mu? Arctic Monkeys'e kötü diyen? Lakin sen de kalkar "yeni oyasis buu" diye karşıma çıkarsan ben seni sopalamaz mıyım? The Libertines de kopyala mıdır? En hell yeahsindendir. Peki böyle bir blogda bu kadar manasız bir gerginliğe luzüm var mıydı? Yoktu elbette ki de. Ah nordic şeysi ne diye münasebetsizce çıkarsın karşıma.. İhtiyaç mıdır yani bunlar? Neren kaşınır da dersin bunları? Neyse ben buranın lokali de sensindir nasılsa. Haydi iyi oturmalar, kaşıntıya da iyi gelir hem.
    Adsız said...
    sen her şeyi ciddiye alma be gözüm, zahmet etmişsin yazmışsın ama what became of the likely lads?
    Sarp* said...
    hass.. doktor bey harbiden kızmışş :D ilk önce " marine ettiğimiz tavuğumuzu üstüne kaşar rendeleyip önceden 200 derecede ısınmış fırınımıza veriyoruz ve ruble stripes" çıkıyo tadındaki yorumuna sonra da "lann lann valla yakaladıım hee! bak gördün dimi indici çocukler ne de olsa bok attırmazlar lan lib's e, ne sığsınız lan, siz ne malsınız" tadındaki yorumunu namüasit yerlerimle gülerek okudum ilk önce bunu söylemeliyim sanırım.. gece gece şenlendirdin :P

    ben gayet senle benjamin geçerek çıkmıştım aslında karşına ama the lib's hakkında ne kadar eleştrisel şeyler yazdığımı kaçırmış olucaksın ki pek ciddi aldın ordaki göndermeyii.. hayır tekrar okuyorum üslubu da çok salakk.. yani "the lib's döver", "hayır olm onlar kolpa çalıyolar lann" tarzı maymunluklar için biraz fazla büyüdüğümüzü düşünüyodum bn.

Post a Comment