anasayfa | blog hakkında | yazarlar



üçü bir arada

Yok hayır, nescafenin 3ü1aradası değil bu, MFA'nın. Boston Museum of Fine Arts, küçük konser salonunda Cuma akşam 3 süper grubu birden ağırladı: El Perro Del Mar, Frida Hyvönen ve Under Byen.

Bir konser olarak El Perro Del Mar hayal kırıklığıydı. Utangaçlığından mı yoksa herzamanki halinden midir bilinmez, merhaba ben El Perro Del Mar deyip Candy, Dog ve Party ile konsere başladı, sonra da Hello Goodbye adlı en bir sevimli şarkısıyla bitirdi. Ama 40 dakikalık hoş bir sesten ibaret oldu kendisi.

Sonra Frida Hyvönen çıktı. El Perro Del Mar'ın tam tersine, daha girdiği dakikadan itibaren seyirciyle diyaloğu, küçük hareketlerle eğlenceli şarkı bitirişleri ve piyano başındaki karizmasıyla herkese kendini sevdirdi.

Under Byen ise bambaşka bir olaydı. Seyirciyle sıfır diyalog, mükemmel müzik + inanılmaz video projeksiyonu ile apayrı bir havadaydı. Çekilen videolardan maalesef hiçbirşey anlaşılmıyor, fazla karanlık olduğundan, ama şöyle fotoğraf verelim, buna benziyordu.



Tabii bütün bunların üzerine gece gece kalabalıktan çıldırmış boston metrosunda tıklım tıklım dönmek ayrı bir acayipti.

[aynen girl anachronism'den araklanmıştır.]

Posted by Adsız 22:07

2 Comments:

  1. nóiway said...
    baya geziyoruz miyet hanım. sınavlar, dersler, ödevler yalandan ibaret demek ki! etrafına bakınma otur dersini çalış bizi de kıskandırma!
    Unknown said...
    iyi, yazmıyorum bir daha :P

Post a Comment