anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Sek & Buzlu Bir Şeyler Denemek


90'lı yıllarda Badluck grubunun solistliğini yapan; ekranların, radyoların, reklamların tanınan simalarindan Cenk Durmazel(Cenk&Erdem), yeni grubu Malt ile birlikte hazırladığı ilk albümü, 'Kendi Adını Taşıyan İlk Albüm', Pasaj Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldi. Tüm şarkı sözleri Cenk Durmazel'e ait, besteler ise grubun ortak çalışması sonucu ortaya çıktı. Duyar duymaz ilk düşündüğüm şey, hep espri yapan-daha az önce Erdem Bey ile birlikte 'Türk kahvesi nasıl yapılır?' şeklinde abuk subuk bir skeçlerini izlediğim- hatta yıllardır severek takip ettiğim Cenk Durmazel'in şarkı söyleyebiliyor olduğuydu. Hem de çok hoşuma giden bir şarkı! Kendi müziklerini 'sek ve buzsuz' olarak tanımlayan; Cenk Durmazel (vokal), Cenk Turanlı (bas), Barış Ertunç (gitar) ve Güray Gürsoy'dan (davul) olusan Malt'ın ilk klibi(kulağıma yapışan güzide parça) 'Aşkın Gözü':

***not: baştaki sözler Rusça falan değil, tersten okuma:)) ne diyelim, iyi malt etmişler!
Malt Official
M(alt+ySpace)

Posted by !emona!d 00:36

1 Comment:

  1. serdarcharliebrown said...
    cenk bey'in erdem beyle birlikte kayıtları "kulaklara kaçar oldum" albümünü dinlemeyi tercih ederim aslında. işin içinde cenk bey olmasa umursamazdım pek.
    cenk bey'in eski grubu badluck'ın albümünü de benim yaklaşık 2 buçuk senedir takıldığım cenk erdem forum'da, ( www.cenkerdem.com ) dawnloğd isimli bölümde bulabilirler.

    ek bilgi: Cenk Turanlı ve Barış Ertunç da üçnoktabir(eski spitney beers) gitaristleri olmaktalar efendim.

Post a Comment