anasayfa | blog hakkında | yazarlar



The Redneck Manifesto ve bazı diğer şeyler


Geçen gün aptal kutusunu karıştırırken içinden hoş bir şeyler çıktı(inanın adından daha hoş): The Redneck Manifesto. Dublin'den çıkma 5 kişilik(6 dersek -1 vokal de olabilir), enstürman ağırlıklı bir grupçuk ki henüz pek de ünlü sayılmazlar. Bugüne de 2'yi aşkın CD(3 tane) doldurmuşlukları var. Kendi tabirleriyle son 'mini-CD'leri 'Seven Stabs'e kulak kabartın derim(her ne kadar ben bu çalışmanın pek derinine inememiş olsam da). Basketbol takımı yerine müzik grubu kurmayı tercih eden 5 İrlandalı elemanın 'You Say Tomato, I Say Tomato' veyahut 'I Don't Speak Te Monkey Language, I Just Understand It' gibi abuk ve de subuk parça isimleri var. Bir de benim onları keşfetmeme vesile olan video var ki 'We Still Got It' şeklinde-maalesef gayet normal bir adı bulunan-; onu da sizlerle paylaşmadan edemeyeceğimmm(grup bahane video şahane diye özümleyen olursa hakkını verebilirim):



=>Redneck Manifesto hakkında ayrıntılı bilgi MySpace ve The Official Band Sites-ne ararsan burda mağazalarındaaaaa.



***çok çok ayrıntılı bilgi:P : videoyu beğenen ve de işi gücü olmayan ruh ikizlerim için bu videonun sorumlusu John Kelly hakkında ayrıntısız bilgiyi burada, yok yok hemen burada bulabilirsinizzzz.

***bir not daha: herhangi bir malumatınız olduğu taktirde, grup sizi büyük ihtimalle bilgiayar camına yapışmış bekliyor olacağından(!) çekinmeyin, hatalıysa arayın:
redneckmanifesto@gmail.com

Posted by !emona!d 22:47

0 Comments:

Post a Comment