anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Band - Pack!

Tembelliğin tavan yaptığı şu aralar ayrı ayrı yazılarını yazmayı düşündüğüm bi kaç grup vardı (son zamanlardaki favorilerim bi anlamda), paket halindeki post'lar moda haline gelmişken bende işin kolayına kaçtım işte az laf çok müzik ((:

Larrikin Love: Geleneksel İrlanda müziği ile punk tınılarını bir araya getirip üstüne de Pete Doherty ye çok yakın bi vokal eklemeyi hayalinizde başaramassanız Larrikin Love ı dinleyin derim gerçekenten çok eğlenceli..


Larrikin Love - Six Queens
Larrikin Love - Edwould
Larrikin Love - Drowning St. Kindling

The Chalets: Hâlâ İrlanda'dayız bu kez The Long Blondes'u andıran ama onlardan çok daha önce keşfettiğim bi grup The Chalets.. Mükemmel sahneperformansları ve ağıza takılan şarkıları var ((:


The Chalets - No Style
The Chalets - Sexy Mistake
The Chalets - Love Punch

Oh No Ono: Danimarka'nın kabarık saçlı indiepop çocukları.. 80'leri andıran müzikleri aynı zamanda o dönemlerdeki oyun platformlarının basit ses efektlerini andıran öğeler de taşıyo.. Junior Senior'dan bu yana Danimarka'dan çıkmış en eğlenceli grup (:

Oh No Ono - Practical Money Skills ForLife
Oh No Ono - Ba Ba BaBa Ba Ba Well Anyway
Oh No Ono - Keep Warm In Cold Country

The Fratellis: İngiliz basını, onları T.Rex (gerçekten bende tanımıyorum) ve The Libertines arasındaki boşluğu dolduran grup olarak adlandırıyo.. Bu sene bütün Brit festivallerde çalan biraz sert ve punk esintileri olan bi grup diyelim..

The Fratellis - Chelsea Dragger
The Fratellis - Flathead
The Fratellis - Henrietta


Lily Allen: Lily Allen'ı bilmeyen yoktur heralde (evet pek çoğunuzda nefret ediyosunuz farkındayım) ama özellikle dikkat çekmek istediğim şey yaptığı süper cover çalışmaları..

Lily Allen - Oh My God (Kaiser Chiefs Cover)
Lily Allen -Naive (The Kooks Cover)


Not: Hoş tembellik yapalım dedik yazının başında ama şu post'u da atabilmek için sevgili !_emon A!d' le birlikte yaklaşık 3 saat uğraşmış olmamız da ironik bi olay tabi ki.. Kendisine burdan da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum herneyse tadını çıkartın (:

Posted by Sarp* 19:30

4 Comments:

  1. !emona!d said...
    tüh, tam rezil olmaktan kurtulduk derken yazmışsın direk:)) yazı süper bu arada,, ama asıl lily allen şaşırttı yani. kapsamlı bi zamanımda derinine inicem bu grupların da!!!
    bu yazıyı burda görebilmek de ayrı bir mutluluk!!!
    (not: evet gerçekten yaklaşık 3 saat)
    ________ said...
    lann trexi tanımıyomusunuz lannn

    ablanıza gelin anlatsın size braz history of glam
    ________ said...
    ama en sevdiim yazı türü bandwagon tipi yazı o yuzden eyv
    ________ said...
    LARRIKIN LOVE IS LOVE

    AY HART LARRIKIN ENGLANDS GOT NOTHING MORE TO OFFER ME BUT LARRIKIN GOT LOADS

Post a Comment