anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Pete Doherty'den Bıkmayanlara...


Nihayet, 'nolucak bu Pete Doherty'nin hali?' adlı mevzuuya bir koz daha. Babyshamles. Carl Barat, Libertines derken; kendi kanıyla yaptığı söylenen 1. sınıf(gördüyseniz anlarsınız hangi anlamda 1. sınıf olduğunu) resimlerden tutun yazılarına dek pek çok çeşniden söz edilirken olan oldu, tamamen bağımsız bir solo albüm geliyor(muş)
(hadi canım Kate Moss vardır ama). Şimdilik 'The Implant Sessions' adını taşıyan akustik ağırlıklı, Doherty'nin rehabilitasyon maceralarına pas attığı söylenen albümün bu yıl çıkması öngörülüyor. Bunun yanı sıra Pete'in çeşitli makaleleri ve günlüklerinin derlenmesiyle otaya çıkacak derleme gelecek Mart ayında bizlerle buluşacakmış(?-Türkiye'de basılır mı-ne zaman vs vs.). Ayrıca Doherty'nin pek sevdiği Oscar Wilde'ın son zamanlarında yaptığı gibi küçük bir kır evine yerleşmek istemesi de aklımıza başka şeyler de getirmiyor değil hani.
Yine de Pete Doherty bu belli mi olur, bakarsınız hepsi fos çıkar.

Posted by !emona!d 14:03

2 Comments:

  1. ________ said...
    haha 1. SINIFLA NE KASTETTİNİ DAHA BI AÇSAYDIN KEŞKE! BUGUN MSNDE PAINTTE YAPTIMIZ RESIMLER BILE DAHA IYIDIR ONDAN. REBEL WITHOUT A CAUZE! LOLOL :DDDD

    BUARADA BU HAFTAKI NMEDE KAPAKTA KENDİSİ. .
    lostgardens said...
    pek severim kendisini
    orjinal bi kere :)
    2000 lerin en önemli vokallerinden...
    hem de şimdiden

Post a Comment