anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Editors @ Rock'n Coke


2005'te indie rock sahnesine çıkan birmingham'lı grup editors, 3eylül'de rock'n coke'ta sahnede! -officially announced- kendi adıma 2005'te en tuttuğum gruplardan biriydiler ve munich, blood, all sparks ve nerdeyse bütün şarkıları sıkı olan bi albüm yayınladılar..albümün ingilterede çıkışından yaklaşık 1 yıl, amerika çıkışından ise yaklaşık 6 ay sonra bu derece gözde bi grubun türkiyeye geliyo olması belki 2 sene öncesine kadar çok mükemmel bişeydi ama 2006 konser çılgınlığını düşünürsek pek şaşılmaması gereken birşey.. festival için bilet çoktan satışta olmasına rağmen hala ısrarla almıyordum ama beni doyuracak bi grup var artık ve bilete koşuyorum..

The Back Room albümünden 4 single yayınlayan ve 5.sini de yola koyan grup bu yaz neredeyse olmak istediğimiz bütün festivallerde de çalıyo -bknz.: coachella, lollapalooza, roskilde, t in the park...- eminim istanbul'dan da çok mutlu ayrılacaklar..dahasını da festivalde görmeyi bekliyoruz rock'n coke!

Editors official

Posted by nóiway 13:28

7 Comments:

  1. Adsız said...
    süper haber yaa (: bu sefer geç kaldı ama site (:
    nóiway said...
    themodernway geç kalmamalı ;) bi dahakine olmaz..söz!
    !emona!d said...
    Yaşasın yaşasın!!! Umarım kaçırmam!!!
    nóiway said...
    petişş festivale gelsin imza kampanyası başlatıorum!!
    Adsız said...
    bu grubu izlemeyi o kadar çok istiyordum ki ...hayal gibi :)
    Unknown said...
    umuyorum sadece bu konseri izleyip diğerlerini pas geçmek zorunda kalıcağın bi' programa sahip olmaz festival...her şekil editors için günlük bilet alınması banko tabi.
    Adsız said...
    Very pretty site! Keep working. thnx!
    »

Post a Comment