anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Texas'tan Sadece Kovboy? No, No..


austin, texas bu grupla gurur duyuyor..aslında bu bi grup değil, kendilerini tanımlarken şöyle demişler "ghostland observatory bir grup değil, küt-küt atan kalplerini iyileştirmekle kalmayıp rock 'n roll ruhlarını da doyuran bir şey yaratmak adına iki insan arasında yapılmış bir anlaşma" ..bir yıl gibi kısa bi sürede 2 albüm çıkarmış grup ve ünlerini nyc'de bile duyurmaya başlamışlar..şöyle ki okunan bi review'da yazana göre ghostland observatory ile "the normally too-cool-to-groove New Yorkers grooved" ..grup frontman Aaron Behrens ve prodüktör/davulcu Thomas Turner'dan oluşmakta..bu iki kişinin elektronik katkılarla yaptıkları müzik gerçekten çok güzel..internette myspace sayfalarında ve plak şirketlerinin yayınladığı parçalardan dinlediğime göre ilk albüm "delete.delete.i.eat.meat..." daha minimal elektronik fakat ikinci albümde rock daha belirgin hissediliyo ve vokalist gerçekten çok başarılı..benim grubu keşfetmem nette rastladığım piano man parçasıyla oldu ve bence en iyi şarkıları da o ama ghetto magnet ve vibrate de dinlenmeli..

trashy moped recordings - ghostland observatory
ghostland observatory @ myspace

vee ghostland observatory'nin 10mayıs washington dc konseri!!bizim berrak gidip o konsere fresh haberleri bize getirmeli mi?? getirmeli.."if you like rock and roll even a little bit, i recommend checking them out. but if you're offended by ridiculously tight pants, you might want to stay home" evet evet sen berrak (nick'in dar beyaz pantolonları) o konsere gidersin!!

p.s.: yazıdaki "küt-küt atan kalpler" çevirisinin orijinali "beat driven hearts" 'dır ve çok sevgili buju tarafından yapılmıştır ;)

Posted by nóiway 13:03

4 Comments:

  1. ________ said...
    nickin beyaz dar pantalonları olarak o konsere gitmek için elimden geleni yapacağımı sölemek istiyorum sevgili jhengie.
    nóiway said...
    this is indie spirit!!
    Adsız said...
    I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
    »
    Adsız said...
    Interesting site. Useful information. Bookmarked.
    »

Post a Comment