anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Pete yine içerde :(



Pete bugün çıkarıldığı mahkemede kendisinden beklenileni yaptı, tam bir junkie olduğunu itiraf etti ve ne mi oldu? Kendini demir parmaklıkların arkasında buldu. Başı beladan kurtulmayan (ya da başını belaya sokmaya doymayan) ex-Libertines, Babyshambles üyesi Pete'nin hapsi boylaması nedeniyle grubun turnesi de iptal oldu. Babyshambles'ın başında başka kara bulutlarda dolaşmaya devam ediyor. Grubun gitaristi de kısa zaman önce ayrılmıştı. Libertines'in diğer frontmani Carl Barat ise yeni grubu Dirty Pretty Things ile kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Bakalım neler olacak. Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Aslında tüm fanların dileği Libertines'in tekrar bir araya gelmesi. İsterseniz bir kehanette bulunayım. Libertines aradan en az beş-en fazla sekiz yıl geçmeden bir araya gelip tekrar bir geri dönüş albümü yayınlayacak. Ama erken bir tarihte kanlı bıcaklı Libertines elamanların bir araya gelmesi biraz süpriz olur.

Posted by lostgardens 17:54

4 Comments:

  1. !emona!d said...
    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
    !emona!d said...
    24 saat içinde ikinci kez tutuklandığını duyabileceğimiz sayılı insanlardan Pete... Babyshambles ve Dirty Pretty Things fena olmasa da, iki yarım parça oldukları bence inkar edilemez ve umarım bahsi geçen kehanet gerçekleşir!!!
    lostgardens said...
    beklemekten başka çare yok
    Adsız said...
    "en az beş, en fazla sekiz" mi? zaman mefhumuyla pek aramız yok galiba?
    ayrıca gören de bir The Smiths, bir efendime söyleyeyim The Stone Roses toparlanıyor sanacak. bırakınız efendim ne halleri varsa görsünler.

Post a Comment