anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Buu konser kaçmazzzzz



Konser: Kayıp Kontrol – DDR

İstanbul müzik arenasının iki İndie/Post-Punk topluluğu Kayıp Kontrol ve DRR, 11 Ocak Çarşamba günü dinleyicisiyle buluşuyor. 21:30 da başlayacak konser Taksim Rh Pozi+if'te. Gecede DJ Ulaş'ta sevilen İndie ve Post-Punk şarkılarını çalacak.

Rh Pozi+if: Yeşilçam Sok. No:36
Taksim (Emek Sineması Sokağı)
Tel: 0212 249 50 91

Kayıp Kontrol (İstanbul, post-punk) 2004 yılının Mart ayında kuruldu. Başta Joy Division olmak üzere The Smiths, New Order, Cure, Television, The Stone Roses, Wire, Patti Smith, Bauhaus, The Fall, Clash, Element Of Crime gibi gruplardan ilham alan grup üyeleri, aralarında Interpol, Libertines, Yeah Yeah Yeahs'in bulunduğu yeni punk hareketi gruplarından gaz alarak müziğe adımını attı. 2004 ü beste, düzenleme çalışmalarıyla ve eleman arayışlarıyla geçiren grup, 2005 yılının Temmuz ayında nihayet aranan davulcu ve vokalistin bulunmasıyla son şeklini aldı ve kayıtlara start verdi. Grup, Uğur Okay (vokal),Taner Torun (gitar), Atalay Göçer (bas) ,Canberk Nuran (klavye),Berkay Özuygur (davul)'dan oluşmaktadır.



DDR 2004 yılının Ağustos ayında İstanbul'da kurulmuş bir underground indie-rock topluluğudur. Grup, Üner Altay(gitar ve vokal), Murat Babalık(davul), Can Batukan(gitar,vokal ve klavye) ve Cihan Cinemre'den (bas ve vokal) oluşmaktadır. DDR'nin müziğinde özellikle 70'lerin post-punk'ı ve kraut-rock'ın etkisi hisedilir. Şu ana kadar İstanbul'un çeşitli mekanlarında birçok grupla beraber sahne almış olan DDR sizlere karanlık, kaotik, gürültülü ve döngüsel bir müzik sunar.

Bayramın ikinci günü bu konseri kaçırmayın derim...

Posted by lostgardens 12:30

3 Comments:

  1. nóiway said...
    hele ki kayıp kontrolün taner torun'u blogumuzun değerli bi üyesiyken ;) bu konser kaçmazz ama ne yazık ki ben istanbul'da değilim..
    lostgardens said...
    neyse bi sonrakine mutlaka bekliyorum jhenge cimm
    Unknown said...
    ben gelmeye çalışıcam umarım becerebilirim =P

Post a Comment