anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Paul de Jong & Nick Zammuto: The Books

the books -kitaplar- Paul de Jong ve Nick Zammuto adlı bu 2 delinin deli fikirlerinin deli müzikleriyle -hatta delice toplanmış her türlü delirmiş sesle- beni de delirtircesine yaptığı müzik..insanı öyle ordan oraya hoplatan zıplatan gayet de güsel eğlencelik..

onlar bir food band..ve böyle tanınmakla da çok sevineceklerini söylemişler.."aslında biz dinleyicilerimize müzik yapmaktansa yemek yaparak çok daha rahat hissederiz" diye de bi söylemleri var.."eğer birimiz stüdyodaysa, diğerimiz mutlaka mutfaktadır!!"

esin kaynakları da onlar gibi bir deli..1930larda müzik yapmış ve yaptığı acaip müziği garip karşılayabilecek akademili müzisyenleri kesip kemiklerinden müzik aleti yapıp bi de müziklerini yapabilecek derecede bi adam bunların idolü..

isimleri hakkında::the books
nerede: ekim 2000, nick'in new york city'den los angeles'a taşınmasından önceki son gece..
neden: "kitapları seviyoruz"
nasıl: "arkadaşlarımıza potansiyel isimleri sunduk, ve the books hiç seçilmeyen tek isimdi"

müziklerini tamamiyle kendi imkanlarıyla evlerinde hazırlıyorlar..ekipmanları ise ucuz bilgisayar yazılımlarıyla ordan burdan toplanmış enstrümanlar..albümlerinin satışları düşük, sadece müzikle geçiniyo olmalarından dolayı zor durumda olsalar da en azından hala patates, yeşillikler, fasulye ve pirinç alabiliyo olmaktan mutlular..

the books'taki iş bölümünü açıklar mısınız??
"Nick goes to kitchen. Paul goes to studio. Nick goes to studio. Paul goes to kitchen. Nick and Paul in the studio. Paul and Nick in the kitchen. Paul and Anne in the studio. Nick and Paul in the kitchen. Anne in the kitchen. Paul, Nick and Anne in the studio. Paul in bed. Nick in the studio."

lütfen bu delileri sevin, onlara iyi davranın, albümlerini 11+2 dolara alabilirsiniz bile..veya download edin ama yine de sevin onları..
albümleri;
Lost and Safe 2005
The Lemon of Pink 2003
Thought for Food 2002
ayrıca bu insanlar Paris'te Fransa'nın yeni Kültür Bakanlığı binasının asansörlerinde çalınmak üzere 4 parça kaydetmiş insanlar..

web sitelerinde albümleri, hayatları hakkında her türlü deli şeyi bulabilirsiniz, çok da eğlenceliler..
mp3 lerini de bu linklerden indirebilirsiniz..
"Be Good to Them Always" mp3
"An Animated Description of Mr. Maps" mp3

beni de gecenin bu saatinde delirtip böyle bi yazı yazdırdıkları için mutlu olmuşlar mıdır acaba??

Posted by nóiway 02:27

1 Comment:

  1. Şehirli Derviş said...
    siteleri süperrrr

Post a Comment