anasayfa | blog hakkında | yazarlar

Bu sefer durağımız Madrid!!! Şimdi ne alaka Madrid, Libertines değil mi???

Libertines etkileşimleri(veya taklitçiliği) barındıran sayısız grubun arasından, dikkatimi çekenlerin sadece birisi.
Mucizevi buluş(!) MySpace sayesinde tanıştığım İspanyol grup Seine. Eski tarzları ve evet gerçekten Libs'i aklıma getiriverme özellikleriyle hemencecik sevdiğim, fakat büyük olasılıkla kısa ömürlü ve ünsüz kalacak bir topluluk. Gene de daha bir yıllarını doldurmamış olmalarını göz önünde bulundurmak da gerekli belki.

İlk izlenim için,
Jimmy The Rat:
İlk albümleri Lovers Never Lose, internet üzerinden edinilebilir.
Ayrıntılar için:
Seine Official
Seine MySpace (Autumn Song şiddetle tavsiye edilir!!!!)


Ve eğer siz de aynı benim gibi, bu eski tarza, grubun posterlerine, kapak illüstürasyonuna, Jimmy The Rat videosuna bayıldıysanız; dizayn şehri NY'den, bu tarzın dizayn sahibi; çocuk kitaplarından TV animasyonlarına dek daldan dala koşan Bayan Carmela'yla tanışın:
Cramelart Official
Carmelart MySpace
Bayan Carmela'nın biyograifisi bile oldukça hoş; Catcher In The Rye'dan yaptığı alıntıyla gözümün yanısıra gönlümü de kazandı:
"If you really want to hear about it, the first thing you'll probably want to know is where I was born, and what my lousy childhood was like, and how my parents were occupied and all before they had me, and all that David Copperfield kind of crap, but I don't feel like going into it, if you want to know the truth. -jd salinger. "The catcher in the rye" "

Posted by !emona!d 22:07

1 Comment:

  1. serdarcharliebrown said...
    thou shalt not shut up

Post a Comment