anasayfa | blog hakkında | yazarlar



FREE BLOOD HSAFLKAHKFA FREE BLOOD YEAH!! OH YEAH!


Bu über-anlamsız başlıklı yazının nasıl devam edeceğini ben de en az sizin kadar merak ediyorum. Ancak belirtmeliyim, okumakta olduğunuz yazı Free Blood'ın inanılmaz müziğinin tesiri altında yazıldı. (Dans ederken yazmak gerçekten zormuş.)

Myspace'de friend'den friend'e atlar iken karşıma çıktı Free Blood. Brooklyn'li grup, Madeline, John XI, ve aynı zamanda !!! (güzeller güzeli CHKCHKCHK) grubunun perküsyonlarından sorumlu Gorman Dan'den oluşuyor. Parçaları, Missy Elliott ve Timbaland'den duymaya alıştığımız harika beatleri andıran hayli dansettirici ritmik altyapılara sahip. Ancak Free Blood'ı asıl muhteşem yapan, bu altyapının üzerine döşedikleri son derece güçlü ve yaratıcı pop tınıları. Deneysel pop doğru bir terim olacak sanırım. Daha yayınlanmış herhangi bir kayıtları yok. Tamamlanmış ama daha piyasaya sürülmemiş bir EPleri mevcut. İnternette bu EP'ye ya da herhangi bir şarkılarına ulaşmak şu an mümkün değil. Myspacelerinden iki şarkı dinlenebiliyor. "WDWD" (Why Don't We Do It? olduğunu tahmin ediyorum.) ve "Quick and Painful".

Free Blood son zamanlarda dinlediğim en heyecan verici grup. Albüm mü yapıyorlar artık ne yapacaklarsa yapsınlar. Heyecanlandım be!

Posted by HIRT 20:48

2 Comments:

  1. nóiway said...
    harika.
    ________ said...
    NEDİR BU MISSY ELLIOT AŞKI BERKAY

Post a Comment