anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Meet au revoir simone!

Brooklyn semalarında yüzen tatlı tınılar , soğuktan içimizin titrediği şu günlerde kapılarımızı çalmaya , bacalarımızdan yuvarlanmaya hazırlanıyor.

Henüz tanışmayanlarınız için basit, narin , bir o kadar da naif melodilerle bezenmiş, keyboard ve perküsyonla tadlandırılmış synth pop diye tasvir etmek pek mümkün peri ötesi ses sahibesi bu üç bayanın müziğini.



Au revoir simone ,2003 yılı sonbaharında Erika Forster (keyboard & vokal) ve Annie Hart (keyboard & vokal) ‘ın şans ötesi karşılaşmaları ve kısa bir süre sonra arkadaşları Heather D'Angelo’nun (davullar, keyboard & vokal) da aralarına katılmasıyla grup olarak çalışmalara başlamış ve 2005 yılında ilk albümleri ‘Verses of Comfort, Assurance & Salvation’ ı piyasaya sürmüş.
Albümde "Through the Backyards" ve "Stay Golden" gibi keyboard ve perküsyon uyumuyla göze çarpan kayıtların yanısıra , "Hurricanes" gibi piyano’nun davul ile gezintiye çıktığı ve ince söz demetleriyle renklendiği kayıtların varlığı da dikkat çekmekte. Hal böyle iken eskisini tek solukta sindirmeye, tekrar tekrar dinlemeye ,yenisini de dört göz beklemeye koyuluyor insan. Neyse ki,haber tez yayılıyor ve şubat ayının ikinci yarısında biz sevenlerini mutlu edecek ikinci albüm ‘The Bird of Music’ in yayımlanacağı haberleri kulaklara çalınıyor.




Şimdilerde myspace adreslerinde dumanı üstünde ,taze mi taze leziz mi leziz ,nefis mi nefis birkaç kayıt sergilenmekte. Afiyet dilerim siz müzikseverlere (__^)http://www.myspace.com/aurevoirsimone
http://www.aurevoirsimone.com/

Posted by esther 23:08

3 Comments:

  1. Unknown said...
    yazı biraz geçmi yazıldı ne ? :) ilk albümlerini sindiremeden 2. albüm yolda.stay golden'ı büyük bi keyifle dinledim..tşkrler froginacoma :)
    Ayça said...
    Through the backyards jahane bişey bence.
    ________ said...
    evet evt bunlarn teenagers remixini dinledim hastasıyım!!!!!!!!!!

Post a Comment