anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Tokyo Police Club


Tokyo Police Club'ın bir araya gelmesi, dağıldıktan bir kaç ay sonra gruplarını yad etmek için biraraya geldiklerinde beraber olmayı ne kadar çok özlediklerini anladıkları bir gün Newmarket'ın sıradan banliyösünde vuku bulmuş.Sonrasında grup üyelerinden Josh Hook'un bodrumunda toplanıp neredeyse rastgele şarkılar yapmaya devam etmişer. Bir sonuç olmasa bile yeniden bir grup olmanın ve müzik yapmanın verdiği o duyguyu hissetmekmiş önemli olan. Zaman geçtikçe grup Toronto çevresinde bazı şovlar düzenlerler. Katılım gayet azdır fakat izleyiciler dinlediklerinden oldukça etkilenmiş gözükmektedirler. TPC da her grubun
sonu olan ayrılma eşiğine geldiklerinde, kaderin onlara göz kırpması mı denir artık bilemicem, Pop Montreal Festival da çalmak için bir davet almalarıyla işin rengi değişir. Grup aşırı sıkı bir çalışma içerisine girer. İlk defa gerçekten ilgili bir izleyici karşına çıkacakları için tam teşekküllü olmak zorundadırlar. Vee bir kaç hafta sonra, 4 üye de zamanın müzik işine girmek için uygun olduğunda hem fikir hale gelirler. TPC piyasaya iyi bir giriş yapar ve Toronto’da gerçekleştirdikleri çoşkulu, capcanlı ve zaptedilemeyen şovlardan büyük bir şöhret kazanırlar.
Grup üyelerinden Dave’in üniversiteden iyi bir sonuçla dönmesi ile Paperbag Records ile ilk EP’lerini yayımlamak için anlaşmalarını imzalarlar.Nisan 2006’da A Lesson In Crime yayımlanır ve grup artık resmen bir grup olur. Ben özellikle ilk şarkıları olan “Cheer It On”u mutlaka dinlemenizi öneririm (:

Tokyo Police Club - Cheer It On


A Lesson In Crime
Yayım Tarihi : 27 Nisan, 2006

1. Cheer It On
2. Nature Of The Experiment
3. Citizens Of Tommorow
4. Shoulders & Arms
5. If It Works
6. Be Good
7. La Ferrassie


Greg Alsop: Perküsyon, Davul
Josh Hook: Perküsyon, Gitar
Dave Monks: Vokal, Bass
Graham Wright: Keyboard, Vokal

Posted by Adsız 17:31

3 Comments:

  1. Sarp* said...
    süper bi debut yazısıı (: TPC'yi senden ilk duyduğumda senin kadar bende heycanlanmıştım (: hoşgeldin melodie :D
    !emona!d said...
    hoş geldin melodie!!! debut yazın harika olmuş! gruba da ısındım direk sağol:D
    ________ said...
    BUNLARI DİNLEMEM LAZIM YA

Post a Comment