anasayfa | blog hakkında | yazarlar



HAYIR O JOHNNY ROTTEN DİİL!



The Paddingtons istanbul'a geliyormuş. Oley. Peki paddingtons tam olarak nedir kimdir? Bilemeyen ya da az bilen varsa diyerekten şeyediyim dedim..

Kendileri ingiltere, Hull'da kurulmuş bir quintet. First Comes First isimli bir debutleri var. Hatta bu albumun produktoru Oasis'in Definitely Maybe'sinin produktoru Owen Morris'miş. Ayrıca Alan McGee'nin label'ındalar. Ve de çok karizmatikler. Genç, ingiliz ve enerjikler. Hatta bir keresinde HIRTla paddingtons'ı konuşurken album kapaklarının bile ne kadar oldschool etkiler taşıdığını, kısadan hisse Ramones'a ve Clash'e selam çaktıklarından bahsetniştik aramızda. Ayrıca solist Tom Atkin resimden de anlaşılabileceği üzre Johnny Rotten'ın kayıp oğlu. Panic Attack ve de Tommy's Disease gibi hitleri bile var. Üzülmeyin kendi bilgisyarıma geçince uploadlıycam. Şimdilik böyle..Dört gözle 8 temmuzu bekliyorum..Ne super bir günde doğmuşun Jhengie!

The Paddingtons Official
The Paddingtons Myspace

RADAR LIVE ücretsiz davetiyenizi kapmakta acele etseniz iyi olur!!
clickclickclick

Posted by ________ 12:18

2 Comments:

  1. neli said...
    oldu ben hemen araştırma geliştirme yapıyıım oldu beğendimm 8 inde bunlara 12 sinde cocrosie ye bi geliyiim zaten istanbullu çokk özlediim ..sonra mutlu mesut vatanıma döniyiimm..
    ________ said...
    tom atkin kişisi benim buarada yavşamasın kimse !

Post a Comment