anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Daha önce bir Muse şarkısıyla dansetmiş miydiniz?




Muse, yakında çıkacak olan 4. albümleri Black Holes and Revelations ın ilk single ını yayınladı. Daha önce birçok yerde yeni albümlerinde dans-rock ile haşır neşir olmayı çok istediklerini dile getirmişlerdi. Hatta Matt Bellamy 2004'teki favori albümünün Franz Ferdinand olduğunu söylemişti. Q dergisine verdiği bir röportajda da şöyle demişti kendisi: "They (Franz Ferdinand) are combining dance music and rock music in a really cool way, without samples or sequencers. It's something we're interested in trying." Supermassive Black Hole, tahmin ettiğiniz gibi Muse'dan beklenmeyecek kadar "dancey" bir şarkı. Bir çok 'fan' (daha doğrusu kendini fan zanneden dar kafalı insancık) tarafından yerden yere vuruluyor şarkı. Ancak eğer bir grubu seviyorsanız, onların kararlarına da güvenmelisiniz bence. Eğer canları biraz dansetmek istediyse bunda ne sorun var? Bence çok da iyi olmuş. Matt'in Princevari falsettolarına karşı koymak pek kolay değil. Arkadaki sert gitarlar ve electro-beat de son derece etkileyici kanımca. Muse'u bu kadar cesur bir harekette bulundukları için tebrik etmek lazım. Ellerine sağlık!

not: şarkıyı birkaç kez dinledikten sonra Britney'nin Do Something'iyle hakkaten benzediğini farkettim !!!

mp3: Supermassive Black Hole

Posted by HIRT 13:44

7 Comments:

  1. !emona!d said...
    Muse olup olmadığından hala emin olamadım. Do sth ile her ne kadar benzememesini umduysam da başı hele ta kendisi. Hala emin değilim. Şoktayım.
    Şehirli Derviş said...
    Bence Muse bunu bilerek yaptı.Yani bu adamlar oyun oynamayı seviyorlar.Aptalda değiller kesinlikle.Albüm kayıtlarında ki tekniğe bakılırsa kayıt kolonlarının yerleri değişik.Eski albümleri öyle idi en azından.Yeni albüm çıksın bakalım.Zaten yeni bir Showbiz istemiyorum açıkçası.
    Unknown said...
    absolution'da artık kendini tekrar hale geldiğini düşünüp fazla dinlememiştim,böyle bi' değişim belkide gerekliydi.dinleyiciler zevkleri her sene farklılaşırken iyi,müzik yapanlar farklı bişeyler yapmak istediğinde aman sakın yapmasın,çok kötü olmuş bilmemne...olmaz öyle saçma şey,bencillik olur düpedüz.hakkaten muse'u tebrik etmek gerek bu cesur hareketinden ötürü.
    Unknown said...
    Dinlediğimden beri aklıma geldikçe gülüyorum, dünya nereye gidiyor gibi komik konulara dönüyorum. alıştıra alıştıra dinlemek lazım albümün kalanını herhalde...
    Adsız said...
    aslında muse dan çoq daha mükemmelini beklemek hata olmasa gerek çünkü muse daha iyisini yapabilicek bi kapasitede ama gel görki hiç bi gruptan eski güzellikte şarkı beklemek aptallık olur .. adamlar eğlenmişler , şahsen şarkıda eğlendirici bi parça :)) her ne kadar ben daa iisini beklediysemde buda tatmin edici bi parça :)dediin gibi onların kararlarına güvenmek gerekli .. dinledikçe dinlenesi bi parça aslında :) ayrıca supermassive black hole un canlı performansınıda merak ettim açıkçası .. beat tekno nasolsa , artık hoplayıp zıplamak yerine vodka - redbull içip aptal aptal sallancakmıyıs yoqsa :p
    Adsız said...
    Very pretty site! Keep working. thnx!
    »
    Adsız said...
    Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
    »

Post a Comment