anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Andy Rourke & White Rose Movement

the smiths basçısı andy rourke dj setiyle; öncesinde londra'nın yeni elektronika indie rock'çıları white rose movement kanlı canlı sahnesiyle 19Mayıs'ta indigo'da..organizasyon, daha önce the bravery ile bizi sevindiren neo-discotheque'in..gecenin ev sahibi ise ahmet musluoğlu..

andy rourke nerdeyse kuruluşundan dağılana kadar morrissey ve johnny marr'la birlikte the smiths'in ayrılmaz parçasıydı ve onu morrissey'den önce istanbul'da ağırlamak çok güzel olacak..merak ediyorum neler çalacak bize?? ne?? smiths mi :p ..bi not: rourke şu sıralar peter hook-new order&joy division basçısı- ile birlikte freebass adlı bi grupta da takılıyormuş..ki peter hook'u da ertesi gün 20mayıs'ta istanbul liman lokantası'nda ağırlıyoruz..sanırım 2 arkadaş "gel bi gidelim bakalım istanbul'a, bahsedip duruyorlar, neymiş ne değilmiş" gibilerinden bişilerin peşindeler..

white rose movement ise çok tanımadığım fakat konser haberiyle birlikte şöyle bi kulak verip the bravery'den aşağı kalmayacağını düşündüğüm bi grup..hatta daha da çok bile eğlenebiliriz diyebilirim..değil mi mr. hırt??

not düşeyim: hırt'la jhengie the bravery konserinden sonra biri pislenmiş olmak üzere grubun iki tracklistini ele geçirmiş bulunmaktadır ;) benimki halen camımda yapışıktır..aferin bize!

gençlik bayramımız ilk kez kutlu olacak sanırım!

Living Indigo
Andy Rourke
White Rose Movement
White Rose Movement MySpace

Posted by nóiway 16:26

4 Comments:

  1. Unknown said...
    Elbow'u iki gün farkla kaçırıyorum diye üzülmüştüm bir de bu çıktı. Istanbul kendini aştı cidden. CocoRosie'ye de bilet almak lazım ya.
    Adsız said...
    bi kere kaçirdim..bi kere daha kaçirmam andy beyi..
    Adsız said...
    I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
    »
    Adsız said...
    Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
    »

Post a Comment