anasayfa | blog hakkında | yazarlar



KT Tunstall

Yarınki sınavımın stresini nasıl atsam diye derin derin düşünürken playlistim'de KT Tunstall çalmasıyla kararsızlığım odayı terketmiş bulundu, bu mutlu anı paylaşmak istedim:


Tam adı Kate Tunstall olan bu singer-songwriter hanım kızımız, ismini sıkıcı bulduğundan (Kate onda bir çiftçi kızını çağırıyormuş) KT Tunstall adıyla ilk albümü Eye To The Telescope'u çıkardı. Albüm sakin, hafif karamsar bir havası olan 12 şarkıdan oluşuyor. Dokuzuncu parçası (gerçi son baktığım 4 farklı sitede dördüncü ve sekizinci şarkı olarak da gözüktüğü oldu) Suddenly I See, Grey's Anatomy'nin Enough Is Enough adlı bölümünde çalmış, o zamandan beri daha da ilgi görmeye başlamış. Ben hala açılış parçası olan Other Side of The World'ü nereden tanıdığımı çıkarmaya çalışmaktayım, ama favorim sanırım False Alarm..

KT Eye To The Telescope'un çıkışından beri önce Joss Stone ile birkaç konsere çıkmış, sonra da "klezmer hip-hop" grubu Oi Va Voi ile Avrupa'yı fethetmiş. Yetenekli olması dışında bir de espritüel bir müzisyen kendisi, websayfasına kendisinin southpark versiyonunu da koymuş;



Lafı daha fazla uzatmadan birkaç mp3 ve birkaç link verelim;

KT Tunstall - official websayfası
KT Tunstall - Otherside Of The World mp3
KT Tunstall - Suddenly I See mp3
KT Tunstall - Eye To The Telescope (preview)

Afiyet olsun efendim.

Posted by Adsız 06:14

1 Comment:

  1. nóiway said...
    suddenly i see'yi, klibini ve kate'i ayrı ayrı sevmişimdir..

Post a Comment