anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Gidilesi Festivaller Part II

Amerikanın çılgın Coachella festivalinden sonra kıta değiştirip Avrupa'ya geçtim ki Avrupa'da yazın gerçekleşen büyük müzik festivallerinin sayısı bile insanı kendinden geçirtiyor. İki festival arasında kaldım, önce hangisini yazacağıma karar vermem bayağı uzun sürdü ama sonunda başardık. İşte karşınızda Roskilde Festivali:

Yazıyı yazmakta olduğum şu saatte 60 gün 10 saat kalmış olan festival (29 haziran-2temmuz) Danimarka'nın Roskilde şehrinde gerçekleşiyor ve Avrupa'nın en büyük iki festivalinden biri. (diğeri Glastonbury Festivaliymiş)

2006'nın line-up listesi beni benden aldı. Hepsini yazarsam çok yer kaplayacak, yine birkaç tanesini sıralayayım, siz geri kalanı için tıklayın:

Animal Collective
Arctic Monkeys
Clap Your Hands and Say Yeah
Editors
Franz Ferdinand
Goldfrapp
Kaizers Orchestra
Morrissey
Ms John Soda
Placebo
Raconteurs
Sigur Ros
The Strokes
Rufus Wainwright
Roger Waters
Wir Sind Helden
dEUS

Gidesim geldi valla. Aynı zamanda sosyal sorumluluklarının farkında bir festival;

Roskilde Against Drugs


Go to Roskilde Festival and get high. High on music, the euphoric atmosphere – but not on drugs.

Posted by Adsız 05:08

4 Comments:

  1. Adsız said...
    gelmeyi düşünen arkadaşlar varsa temasa geçerse grup halinde orda olabiliriz =) bu sene gerçekten 2000li yılların eniyi roskilde festival'i olucak.. herkesi bekliyoruz =) =)
    nóiway said...
    ölmeden önce yapılması gerekenlerden..bir roskilde deneyimi!! ve bu grup gidişi olayı hmm sounds good ;) sarp sen bişiler biliosun bu konuda anlat bakalım
    Sarp* said...
    grup olayı hakkında somut bişey yok.. önceki senelerde türkiyeden gelenler var ama yapılmış bi organizasyon olmadığı için gelenler kendi başına 2-3 kişilik arkadaş grupları halindeydi..

    festivalin tarihleri 29.06-02.07 veriliyo ama içeri giriş 25.06'da başlıyo yani 29'unda gelen birinin çadırını koyucak yer bulması imkansız (tabi bu süre içinde alt gruplar sahne alıyo diğer aktiviteler va falan filan..)..10 güne kadar uzayan bi festivalde doğal olarak 2-3 kişi katılanlar için sıkıcı olabiliyo, özellikle o ilk beş günlük warm-up süreci..

    o yüzden hani gelenler varsa en azından birbirimizden haberimiz olsun diye yazdım {sarp benn..}
    Adsız said...
    Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
    »

Post a Comment