anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Nine Times That Same Song


yanlış anlaşılmalardan etkilendiklerini, ve karmaşa gibi müzik yaptıklarını iddia ediyolar ama zıp zıp da dans ettiriyorlar..daha önce bahsetmiştim pitchfork'un şimdiden love is all'u 2006'nın en iyi gruplarından biri olarak ilan ettiğini..gerçekten de bu isveçli indie pop'çular öyle güzel şarkılarla öyle kendilerine has bi albüm yapmışlar ki albümü dinlerken sanki hep aynı melodinin farklı formlarını dinlio gibisiniz -zaten albümün adıyla aynı şarkıdan 9 tane yaptıklarını ilan ediolar- ama hepsinde de farklı farklı zıplayabiliyorsunuz ;) albümleri nine times that same song gerçekten baya zor bulunuyo o nedenle bikaç mp3 lerini size sunmayı ve göteborg'lu bu beşliyle sizi daha da kaynaştırmayı kendime görev biliyorum..

Love Is All - Talk Talk Talk Talk
Love Is All - Make Out Fall Out Make Up
Love Is All - Turn The Radio Off
Love Is All - Used Goods
Love Is All - Felt Tip

Love Is All MySpace

Posted by nóiway 01:27

3 Comments:

  1. HIRT said...
    talk talk talk talk güzel baya. diğerleri şu an inmekte. saol gencer :)
    lostgardens said...
    ii bi moddayken dinlenmesi gereken harika şarkılar yapıyolar ve gerçekten seviyorum kendilerini... İsveçten uzun zamandır çıkan en iyi şey
    Adsız said...
    son zamanlarda dinlediğim en iyi şey. lo fi çiğliği, ergen kız vokalleri. yalnız stüdyo albümlerinin bile kayıt kalitesi kötü sayılır. hmm.
    youtube dan bir klibi bulunabilir.

Post a Comment