anasayfa | blog hakkında | yazarlar



Franz Ferdinand "so much better"


4ekimde 2. albümleri "you could have it so much better" ı yayınlayan ve bugünlerde kuzey amerika turunu tamamlayıp avrupaya fransadan giriş yapan franz ferdinand'dan notlar;

~YCHISMB ile dazed & confused, blender, nylon mag, entertainment weekly gibi stylish, trendy dergilerde bile kapak oldular..

~blender YCHISMB hakkında "More romping disco-punk about drugs, parties and pretend homoeroticism." yorumunu yapmış.. "disco-punk" ilginç!!

~nylon magazine'de RADAR'da Franz Ferdinand; okumak için click.. 1.bölüm 2.bölüm 3.bölüm 4.bölüm .. yazıda kapranos müzisyenlerin sadece kendi yaptığı müziğe yakın müzikler dinleyerek yeni hiçbirşey üretemeyeceklerinden bahsetmiş ve amerikadaki birçok pop-punk grubun şu anda birbirlerinin kopyası olduğunu söylemiş..iyi de yapmış ;)

~MTV european music awards'da franz ferdinand "best rock" kategorisinde Coldplay, Green Day, Foo Fighters ve U2 ile birlikte aday..ben oyumu coldplay'den yana kullanmış olsam da siz ff yönünde tercih yapabilirsiniz..ödüllerin dağıtılmasına 04:15:43:13 zaman kalmıştı bu yazıyı ben gecenin bi yarısı 03:17'de yazarken..

~YCHISMB'dan çıkacak 2. single "walk away" olacak ve 5kasım'da yayınlanacak..

~veee franz ferdinand'ın ilk dvd'si de yayınlanıyor..neredeyse bütün dünyayı yeni albüm tanıtım turnesiyle geziyolar ama türkiyede kendilerini ne zaman "jacqueline was seventeen" diye fısıldarken görebileceğiz bilemem ama dvdlerinde 2 konserlerini baştan sona izleme şansımız var..dvd 28kasım'da yayınlanıyormuş ve şu an pre-order'da £13.99'a..sipariş etmek isteyene yardım click..

~ayrıca türk asıllı bir ingiltere vatandaşı olan ve daha önce birçok önemli ismi remixlemiş ve epey popüler erol alkan'ın do you want to için yaptığı "Erol Alkan's Glam Racket Remix" o kadar ilgi çekmiş ki domino records remixi yayınlamaya karar vermiş..ilgi çekici!!

Posted by nóiway 04:20

0 Comments:

Post a Comment